LOCATIE

Bukit Peninsula

De Bukit is een schiereiland aan de zuidkant van Bali. Het staat bekend om de prachtige stranden omgeven door imposante kliffen. Het wordt tevens beschouwd als een van de beste surfplekken ter wereld.

Het vliegveld ligt op 30 minuten afstand, de steden Jimbaran en Nusa Dua zijn nabij, alsook de meer toeristische gebieden Bingin en Uluwatu met de Uluwatu Tempel en haar Kecak dansvoorstelling, een must-see!

Balangan Beach

Balangan Beach ligt aan de westkant van de Bukit in het zuiden van Bali en kent om die reden de meest fantastische zonsondergangen. En op een heldere dag zijn zelfs de vulkanen op het eiland Java duidelijk te zien aan de horizon.

Surfers houden van de Balangan-golf, maar ook mensen die willen genieten van het rustige strand met kleine, lokale restaurantjes, omgeven door adembenemende rotsformaties zijn hier aan het juiste adres.

Resort Gecko Bali

Resort Gecko Bali ligt aan een rustige weg die alleen naar Balangan Beach leidt, op slechts 5 minuten rijden met de scooter. Andere dichtbij zijnde stranden zijn Jimbaran Beach, Dreamland, en Bingin Beach.

Het gebied rondom Balangan Beach is nog niet overspoeld is met toerisme en er is om die reden een sterke connectie met de lokale bevolking. Zo gauw u het resort verlaat bevindt u zich middenin de Balinese cultuur. 

Ook in de nabije omgeving zijn een supermarket, kleine winkeltjes en tal van kleine restaurantjes op loopafstand.

De nabije omgeving

Vanaf Resort Gecko Bali zijn de stranden van Uluwatu, Dreamland Bingin, Padang Padang gemakkelijk bereikbaar.

U kunt golven op de New Kuta Golf, het culturele park GWK (Garuda Wisnu Kencana) bezoeken, of heerlijk vis eten aan het strand bij de beroemde vismarkt van Jimbaran.

Boek vandaag nog een onvergetelijk verblijf bij Resort Gecko Bali!