OVER ONS

25 jaar samen, en nu gaan we naar Bali

Daniel en Alise

 

Wij, Daniel en Alise, zijn een Nederlands stel. We zijn allebei vijftigers, en hebben volop energie. De afgelopen jaren woonden we in Belgie, en langzaam maar zeker begon het plan om buiten Europa te wonen steeds meer vorm aan te nemen.

Ik, Daniel, heb altijd al de wens gehad om naar een warm land te verhuizen en mijn eerste idee was om een zeilboot aan te schaffen en daarmee de wereld rond te varen. Ik ben al jaren een zeilfanaat en heb veel in Kroatie gezeild. Daar zijn we ook in aanraking gekomen met het Naturisme. Mijn vrouw, Alise, zag dit zeilavontuur echter totaal niet zitten.

Toen we in september 2019 voor de eerste keer op vakantie naar Bali gingen, werden we op slag verliefd op dit prachtige eiland. Toen ontstond meteen al het idee: Waarom niet iets beginnen op Bali? En dat vonden we allebei een geweldig idee.

We spraken af dat we een paar maanden later terug zouden gaan naar Bali, om dit nieuwe idee verder uit te werken. Maar helaas, toen kwam Corona om de hoek kijken en was het vliegveld op Bali een tijdlang gesloten. Na het al geboekte vliegticket drie keer te hebben verplaatst, konden we in April 2022 eindelijk opnieuw naar Bali.

Ons plan had inmiddels wel meer vorm aangenomen, dus terug op Bali gingen we direct op pad om een goede plek te vinden en het plan verder uit te werken.

En vanaf 15-01-2023 hebben wij de deuren geopend van Resort Gecko Bali. We heten u van harte welkom!

Daniel & Alise