Waarom wij het goede doel steunen

Resort Gecko Bali adopteert honden en katten op Bali.

Naast dat Resort Gecko U een fantastisch verblijf aanbiedt doen wij veel meer. Op Bali leven veel zwerfhonden en katten die wij als eigenaren van het resort willen helpen en deze dieren met veel liefde een beter leven willen bieden. Daar is geld voor nodig en wij hebben besloten om van onze boekingen een netto bedrag van 5% beschikbaar te stellen en deze te schenken voor adoptie en verzorging van deze zwerfhonden en katten.

Tijdens ons laatste bezoek aan Indonesië waren wij aan het toeren op Bali. Toen wij op een verlaten plek even stopte kwam er uit de bosjes “heel enthousiast” een puppy hondje aanlopen. Wij gaven het magere hondje wat water en wij zagen dat de pup flink wat huidproblemen had. Wij besloten om later die dag terug te gaan naar deze plek om de pup ook te eten te brengen. We zijn bij elke shop gestopt maar op Bali is het niet gemakkelijk om ergens hondenvoer te kopen. Dus hebben wij die avond de pup nog maar wat brood en water gebracht. Ik zelf kon mij herinneren dat ik vlak bij het resort waar wij verbleven een dierenshop had gezien waar ik uiteindelijk hondenvoer heb kunnen kopen. Ik had besloten om elke ochtend en elke avond het hondje eten en drinken te brengen, net zolang als dat wij daar in de regio zouden verblijven.

Diezelfde avond gingen we een hapje eten in een leuk en gezellig restaurantje. Wij kwamen daar in contact met een hele vriendelijke ober. Tot onze verbazing vertelde hij de eigenaar te zijn van Monky Petshop. Dat was de dierenwinkel waar wij notabene die middag hondenvoer hadden gekocht. De ober vertelde hij zich als enorme dierenvriend hard maakt voor de honden en katten op Bali. Hij werkt samen met een organisatie die onder andere zorgt voor het vaccineren en steriliseren van de dieren. Dit zorgt voor minder zwerfhonden en katten op Bali. Daarnaast vangt de organisatie zwerfdieren op die medische hulp nodig hebben.

Kadek Ricefield is een hardwerkende Balinees die elke dag met een enorme glimlach op zijn gezicht aan het werk is. Ober van beroep, eigenaar van de dierenwinkel, een gezin te onderhouden en daarnaast nog eens de opvang van de dieren bij hem thuis als ook bij zijn ouders. Hier hebben wij zoveel respect voor gekregen dat we hebben besloten om Kadek financieel te ondersteunen door netto 5% van de inkomsten uit de boekingen van ons resort beschikbaar te stellen. Zijn allergrootste wens is  een dierenkliniek beginnen met hulp van de aanwezige dierenarts.  

Er is inmiddels een start gemaakt met de bouw van een grotere kennel waar hij meer ruimte en middelen heeft om dieren op te vangen. Wij zullen Kadek voor de volle 100% ondersteunen en voor Kadek betekent dat:  Dreams come true. 

Mocht u zich afvragen wat er met de pup gebeurd is, Kadek heeft zich al die tijd over hem ontfermt zodat wij nu een hond hebben op Bali.  Wij noemen hem FREDO

 

 

Hieronder vind je een link naar zijn facebook pagina en kijk daar gerust eens op en ga hem volgen dan zie je de updates die er gaan komen